Opis
Opis
Prawdziwa feta grecka BIO wytwarzana z mleka owczego i koziego, według tradycyjnej metody.
Skład i alergeny
Pasteryzowane organiczne mleko owcze, pasteryzowane organiczne mleko kozie, sól morska, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Alergeny: mleko owcze, mleko kozie
Wartości odżywcze
| Wartość energetyczna | 1205 kJ / 288 kcal |
| Tłuszcz | 24 g |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
| Węglowodany | 0,03 g |
| W tym cukry | <0,1 g |
| Białko | 17 g |
| Sól | 2,8 g |
Dodatkowe informacje
| Waga | 200 g |
| Typ mleka | Mieszane |
| Typ produktu | Sery |
| Kraj pochodzenia | Grecja |
| Przechowywanie | od + 2°C do + 4°C |
| Termin ważności | 45 dni |
| Jednostka miary | SZT |





