Opis
Opis
Oliwki Kalamata w marynacie z dodatkiem czosnku i rozmarynu. Doskonale komponują się jako samodzielna przekąska, idealna na przyjęcia i spotkania towarzyskie ale także jako dodatek do serów, pizzy, makaronów i w daniach głównych kuchni śródziemnomorskiej.
Skład i alergeny
Oliwki Kalamata, olej słonecznikowy, czosnek, rozmaryn.
Wartości odżywcze
| Wartość energetyczna | 978 kJ / 233 kcal |
| Tłuszcz | 26,g |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
| Węglowodany | 6,67 g |
| W tym cukry | 0,1 g |
| Białko | 4,5 g |
| Sól | 2,7 g |
Dodatkowe informacje
| Waga | 250 g |
| Typ produktu | Antipasti |
| Kraj pochodzenia | Grecja |
| Przechowywanie | od +1°C do +5°C |
| Termin ważności | 120 dni |
| Jednostka miary | SZT |





