Opis
Opis
Oliwki drylowane. Pochodzą z regionu Chalkidiki. Doskonale komponują się jako samodzielna przekąska, idealna na przyjęcia i spotkania towarzyskie ale także jako dodatek do serów, pizzy, makaronów i w daniach głównych kuchni śródziemnomorskiej.
Skład i alergeny
Oliwki Chalkidiki, olej słonecznikowy,kwas cytrynowy, kwas mlekowy
Wartości odżywcze
| Wartość energetyczna | 527 kJ / 126 kcal |
| Tłuszcz | 11,20 g |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,40 g |
| Węglowodany | 2,10 g |
| W tym cukry | < 0,01 g |
| Białko | 2,10 g |
| Sól | 2,45 g |
Dodatkowe informacje
| Waga | 250 g |
| Typ produktu | Antipasti |
| Kraj pochodzenia | Grecja |
| Przechowywanie | od +1°C do +5°C |
| Termin ważności | 120 dni |
| Jednostka miary | SZT |





