Opis
Opis
Ocet balsamiczny wytwarzany z doskonałych odmian czerwonych winogron, charakteryzujących się wyjątkową barwą i pełnym smakiem. Harmonijnie uzupełnia świeże sałaty, grilowane warzywa, sery, a także jest idealną bazą wszelkich marynat.
Skład i alergeny
Zagęszczony moszcz gronowy, ocet winny, syrop glukozowy.
Wartości odżywcze
| Wartość energetyczna | 558 kJ/ 217 kcal |
| Tłuszcz | 0g |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
| Węglowodany | 49g |
| W tym cukry | 48g |
| Białko | 0g |
| Sól | 0g |
Dodatkowe informacje
| Waga | 250 ml |
| Typ produktu | Oliwy i octy |
| Kraj pochodzenia | Grecja |
| Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
| Termin ważności | 180 dni |
| Jednostka miary | SZT |





