Opis
Opis
Czerwone papryczki nadziewane świeżym serem to doskonałe antipasti czyli przystawka przed głównym posiłkiem lub smaczny podwieczorek w towarzystwie chrupiącej bagietki.
Skład i alergeny
czerwona papryczka 42,7%, olej słonecznikowy 39%, masa serowa 18,3% (świeży ser z mleka koziego i owczego 15,4 %, ser Feta P.D.O 1,7 %[ mleko owcze i kozie, podpuszczka mikrobiologiczna, sól], woda, modyfikowana skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas mlekowy, sproszkowany czosnek, czarny pieprz, pietruszka, oregano)
Alergeny: laktoza ( mleko owcze, mleko kozie), może zawierać śladowe ilości selera, orzechów, gorczycy, siarczyn
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 559 kJ/ 133 kcal |
Tłuszcz | 5,8 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1,7 g |
Węglowodany | 14,6 g |
W tym cukry | 12,6 g |
Białko | 4,3 g |
Sól | 2 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 180 g |
Typ produktu | Antipasti |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze pokojowej, po otwarciu przechowywać w lodówce |
Termin ważności | 90 dni |
Jednostka miary | SZT |