Opis
Opis
Coppa di Parma PGI Ferrarini to sezonowane wędliny typowe dla wzgórz Parmy. Dzięki miękkiemu, ale trwałemu smakowi w ustach jest bardzo wszechstronny i smaczny.
Wygodne i praktyczne tace, dzięki zastosowanej technologii, na długo zachowują właściwości naszej Coppa di Parma, która pozostaje świeża i pachnąca, jakby została dopiero pokrojona.
Skład i alergeny
Mięso wieprzowe, sól, dekstroza, przyprawy, czosnek, naturalne aromaty, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu, azotan potasu.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1369 kJ/ 330 kcal |
Tłuszcz | 24 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 9,1 g |
Węglowodany | 0,9 g |
W tym cukry | 0,1 g |
Białko | 27 g |
Sól | 4,9 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 90 g |
Typ produktu | Wędliny |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Jednostka miary | SZT |