Opis
Opis
Ocet balsamiczny wytwarzany z doskonałych odmian czerwonych winogron, charakteryzujących się wyjątkową barwą i pełnym smakiem. Harmonijnie uzupełnia świeże sałaty, grilowane warzywa, sery, a także jest idealną bazą wszelkich marynat.
Skład i alergeny
Zagęszczony moszcz gronowy, ocet winny, syrop glukozowy.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 558 kJ/ 217 kcal |
Tłuszcz | 0g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0g |
Węglowodany | 49g |
W tym cukry | 48g |
Białko | 0g |
Sól | 0g |
Dodatkowe informacje
Waga | 250 ml |
Typ produktu | Oliwy i octy |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu |
Termin ważności | 180 dni |
Jednostka miary | SZT |