Opis
Opis
Oliwki Kalamata w marynacie z dodatkiem czosnku i rozmarynu. Doskonale komponują się jako samodzielna przekąska, idealna na przyjęcia i spotkania towarzyskie ale także jako dodatek do serów, pizzy, makaronów i w daniach głównych kuchni śródziemnomorskiej.
Skład i alergeny
Oliwki Kalamata, olej słonecznikowy, czosnek, rozmaryn.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 978 kJ / 233 kcal |
Tłuszcz | 26,g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 6,67 g |
W tym cukry | 0,1 g |
Białko | 4,5 g |
Sól | 2,7 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 250 g |
Typ produktu | Antipasti |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Przechowywanie | od +1°C do +5°C |
Termin ważności | 120 dni |
Jednostka miary | SZT |