Opis
Opis
Jeden z najbardziej znanych serów twardych na świecie. Jest to ser produkowany z odtłuszczonego niepasteryzowanego mleka krowiego.
Skład i alergeny
Ser dojrzewający 18 miesiecy. Mleko krowie organiczne, sól, podpuszczka zwierzęca
Alergeny: Mleko krowie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1671 kJ/ 402 kcal |
Tłuszcz | 30 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Węglowodany | 0 g |
W tym cukry | 0 g |
Białko | 32 g |
Sól | 1,6 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 150 g |
Typ mleka | Krowie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
Termin ważności | 60 dni |
Jednostka miary | SZT |