Ser Camembert le Chateau 240 g

13.00

88 w magazynie

SKU: 7359 Kategorie: , , , ,

Opis

Opis

Camembert to miękki, łagodny podpuszczkowy ser wyprodukowany z mleka krowiego w poroście białej, aksamitnej pleśni.

Skład i alergeny

Mleko krowie pochodzące z rejonu la Mayenne (Francja), bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.
Alergeny: mleko krowie

Wartości odżywcze

Wartość energetyczna 1154 kJ / 278 kcal
Tłuszcz 22 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 17 g
Węglowodany < 0,5g
W tym cukry < 0,5 g
Białko 20 g
Sól 1,4 g

Dodatkowe informacje

Waga 240 g
Typ mleka Krowie
Typ produktu Sery
Kraj pochodzenia Francja
Przechowywanie od +4˚C do +8˚C
Termin ważności 21 dni
Jednostka miary SZT