Opis
Opis
Oryginalny ser francuski produkowany z pasteryzowanego mleka krowiego. Kremowy miąższ pokryty jest śnieżnobiałą pleśnią.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko krowie, bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka
Alergeny: mleko krowie
Wartości odżywcze
| Wartość energetyczna | 1174 kJ / 283 kcal |
| Tłuszcz | 23 g |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
| Węglowodany | < 05,g |
| W tym cukry | < 0,5 g |
| Białko | 19 g |
| Sól | 1,3 g |
Dodatkowe informacje
| Waga | 300 g |
| Typ mleka | Krowie |
| Typ produktu | Sery |
| Kraj pochodzenia | Francja |
| Przechowywanie | od +2˚C do +6˚C |
| Termin ważności | 21 dni |
| Jednostka miary | SZT |





