Opis
Opis
Oryginalny ser francuski produkowany z pasteryzowanego mleka krowiego. Kremowy miąższ pokryty jest śnieżnobiałą pleśnią.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko krowie, bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka
Alergeny: mleko krowie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1174 kJ / 283 kcal |
Tłuszcz | 23 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 17 g |
Węglowodany | < 05,g |
W tym cukry | < 0,5 g |
Białko | 19 g |
Sól | 1,3 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 300 g |
Typ mleka | Krowie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Francja |
Przechowywanie | od +2˚C do +6˚C |
Termin ważności | 21 dni |
Jednostka miary | SZT |