Opis
Gatunek sera półtwardego, podpuszczkowego, dojrzewającego, produkowanego z mleka krowiego. Pochodzi z okolic holenderskiego miasta Gouda. Jest produkowany w postaci spłaszczonych kręgów. Dojrzewa 6 tygodni. Cudowny w smaku ser z dodatkiem czarnej trufli.
Ser Gouda z truflami
Polecamy pyszny, kremowy ser gouda wytwarzany z krowiego mleka, subtelnie doprawiony czarnymi truflami. Można serwować go na desce serów w towarzystwie wina czy owoców lub dodawać do różnych potraw. Dzięki specjalnym metodom produkcji proponowany przez nas półtwardy, dojrzewający przez sześć tygodni ser gouda wyróżnia delikatny i wyrafinowany smak, który z pewnością docenią miłośnicy serów. Zamów ser gouda z truflami w sklepie The House of Cheese – zaskocz swoją rodzinę i przyjaciół tym oryginalnym przysmakiem i ciesz się jego wyjątkowym aromatem.