Ser Kaszkawał węgierski 200 g

13.06

2802 w magazynie

SKU: 7822 Kategorie: , , ,

Opis

Opis

Węgierski ser twardy wytworzony z mleka krowiego z masy parzonej. Charakteyzuje go wyrazisty smak i zwarta konstystencja. Idelany ser kanapkowy, do sałatek oraz zapiekania.

Skład i alergeny

Pasteryzowane mleko krowie, sól, stabilizator – chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej, substancje konserwujące – azotan sodu i nizyna, barwnik – karoteny.
Alergeny: mleko krowie

Wartości odżywcze

Wartość energetyczna 1276 kJ /307 kcal
Tłuszcz 23 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 15 g
Węglowodany 1 g
W tym cukry 1 g
Białko 24 g
Sól 1,5 g

Dodatkowe informacje

Waga 200 g
Typ mleka Krowie
Typ produktu Sery
Kraj pochodzenia Węgry
Przechowywanie od +2°C do +5°C
Termin ważności 45 dni
Jednostka miary SZT