Opis
Opis
Hiszpańskie perełki wytworzone z twarogowego sera koziego z nadziewane konfiturą figową. Charakteryzują się gładką, kremową konsystencją. Idealny dodatek do deski serów, sałatek lub jako samodzielna przekąska.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko kozie, marmolada figowa (cukier, figi, syrop glukozowy, woda, skrobia modyfikowana, substancja zagęszczająca: pektyna, przeciwutleniacze: fosforan trójwapniowy i kwas cytrynowy, substancja konserwująca: dwutlenek siarki, barwnik: karmel), sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka.
Alergeny: mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1245, kJ/ 297 kcal |
Tłuszcz | 23g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16g |
Węglowodany | 9,2g |
W tym cukry | 9g |
Białko | 14 g |
Sól | 1g |
Dodatkowe informacje
Waga | 90 g |
Typ mleka | Kozie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
Termin ważności | 30 dni |
Jednostka miary | SZT |