Opis
Opis
Twarogowy ser kozi obtoczony w słodkich kawałkach papai.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko kozie, papaja liofilizowana (papaja, cukier trzcinowy, regulator kwasowości-kwas cytrynowy), sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka, substancja konserwująca- sorbinian potasu, stabilizator – chlorek wapnia.
Alergeny: Mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1210 kJ/ 291 kcal |
Tłuszcz | 18 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
Węglowodany | 17 g |
W tym cukry | 16 g |
Białko | 15 g |
Sól | 1,3 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 100 g |
Typ mleka | Kozie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
Termin ważności | 30 dni |
Jednostka miary | SZT |