Opis
Opis
Twarogowy ser kozi obtoczony w aromatycznych ziołach.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko kozie, zioła (pietruszka, papryka, majeranek, oregano), sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka, substancja konserwująca – sorbinian potasu.
Alergeny: Mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1379 kJ/ 333 kcal |
Tłuszcz | 29 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
Węglowodany | 1,9 g |
W tym cukry | 1,8 g |
Białko | 17 g |
Sól | 1,1 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 100 g |
Typ mleka | Kozie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
Termin ważności | 30 dni |
Jednostka miary | SZT |