Opis
Opis
Hiszpański ser miewszany w porcjach. Wyprodukowany z pasteryzowanego mleka krowiego min 75%,pasteryzowanego mleka owczego minimum 5%,pasteryzowanego mleka koziego minimum 5%
Skład i alergeny
pasteryzowane mleko krowie (min 75%), pasteryzowane mleko owcze (min 5%), pasteryzowane mleko kozie (min 5%), bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia. Skórka sera jest niejadalna (barwnik E-153, substancje konserwujące w skórce E-200 oraz E-235).
Alergeny: mleko krowie, mleko kozie, mleko owcze
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1717 kJ / 413 kcal |
Tłuszcz | 34,2 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 24,4 g |
Węglowodany | 1,8 g |
W tym cukry | 0,5 g |
Białko | 24,4 g |
Sól | 1,8 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 150 g |
Typ mleka | Mieszane |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
Termin ważności | 90 dni |
Jednostka miary | SZT |