Teryna z kaczki z foie gras Roger Vidal 90 g

37.00

SKU: 1448 Kategorie: ,

Opis

Rodzaj pasztetu grubo mielonego, przygotowywanego w kąpieli wodnej. Teryna z kaczki z dodatkiem foie gras, idealna do świeżej bagietki.

Teryna z kaczki

Wyroby z kaczki cieszyły się uznaniem w polskiej kuchni już przed wieloma wiekami. Dziś kacze mięso uważane jest za rarytas, a dopracowane receptury pasztetów i innych produktów pozwalają przyrządzić wyśmienite, choć proste przekąski. Teryna z kaczki z dodatkiem foie gras idealnie komponuje się ze świeżym, pszennym pieczywem, na przykład bagietką. Wyrób ten, będący rodzajem grubo mielonego pasztetu, przygotowuje się w kąpieli wodnej. Poznaj wyjątkowy smak szlachetnego mięsa i podrobów – zamów terynę z kaczki w naszym sklepie internetowym z dostawą wprost pod drzwi!

Dodatkowe informacje

Kategoria

Typ

Sposób sprzedaży