Opis
Opis
Jeden z najbardziej znanych serów twardych na świecie. Jest to ser produkowany z odtłuszczonego niepasteryzowanego mleka krowiego.
Skład i alergeny
Ser dojrzewający 24 miesiące. Składniki: mleko krowie niepasteryzowane, sól, podpuszczka zwierzęca
Alergeny: Mleko krowie
Wartości odżywcze
| Wartość energetyczna | 1671 kJ/ 402 kcal |
| Tłuszcz | 30 g |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20 g |
| Węglowodany | 0 g |
| W tym cukry | 0 g |
| Białko | 32 g |
| Sól | 1,6 g |
Dodatkowe informacje
| Waga | 200 g |
| Typ mleka | Krowie |
| Typ produktu | Sery |
| Kraj pochodzenia | Włochy |
| Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
| Termin ważności | 45 dni |
| Jednostka miary | SZT |





