Opis
Opis
W piwnicach w Lesignano de’ Bagni, na wzgórzach Parmy, Ferrarini peklowało surową szynkę.
Staranny dobór surowców i skrupulatna kontrola na wszystkich etapach przetwarzania, z poszanowaniem najstarszych lokalnych tradycji, pozwalają wyprodukować produkt o niepowtarzalnym smaku, który przywołuje atmosferę i smaki minionych czasów.
Wygodne i praktyczne tacki, dzięki zastosowanej technologii, na długo zachowują cechy wędzonej, surowej szynki, która pozostaje świeża i pachnąca, jakby dopiero co została pokrojona.
Skład i alergeny
Noga wieprzowa, sól morska.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1051 kJ/ 252 kcal |
Tłuszcz | 16 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 5,4 g |
Węglowodany | 0 g |
W tym cukry | 0 g |
Białko | 27 g |
Sól | 4,9 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 90 g |
Typ produktu | Wędliny |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Jednostka miary | SZT |