Opis
Opis
Tradycyjne włoskie krakersy Scrocchi z truflami. Idealne do maczania w dipach warzywnych lub zupach oraz sprawdzają się jako lekka przekąska. Produkt niskotłuszczowy.
Skład i alergeny
Mąka pszenna, olej słonecznikowy, oliwa z oliwek, pasta truflowa [grzyby Agaricus bisporus, czarna letnia trufla (Tuber aestivum) 2%, naturalne aromaty, oliwa z oliwek], sól morska, drożdże.
Alergeny: Zawiera gluten. Może zawierać śladowe ilości orzechów.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1642 kJ /389 kcal |
Tłuszcz | 13 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,8 g |
Węglowodany | 69 g |
W tym cukry | 1,7 g |
Białko | 9,9 g |
Sól | 1,8 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 175 g |
Typ produktu | Przekąski |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Przechowywanie | Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. |
Termin ważności | 180 dni |
Jednostka miary | SZT |