Makaron Laganelle z truflami Rustichella 250 g

76.20

Na stanie

SKU: 1391 Kategorie: ,

Opis

Opis

Makaron jajeczny wzbogacony letnią truflą i wyjątkowym smakiem. Polecamy podany z masłem i serem Parmigiano Reggiano lub dla jeszcze bardziej intensywnego smaku z sosem truflowym lub oliwą truflową.
Rustichella D’Abruzzo jest wytwarzana ze starannie wyselekcjonowanej semoliny z pszenicy durum i czystej wody źródlanej. Ciasto jest ekstrapowane przez matryce z brązu, dzięki czemu makaron ma szorstką powierzchnię, która idealnie trzyma sos. Makaron jest suszony na powietrzu w komorach o kontrolowanej temperaturze do 56 godzin, co nadaje nowy wymiar smakowi i teksturze.

Skład i alergeny

Mąka semolina z pszenicy durum, jajka 20%, trufle (Tuber Aestivum Vitt) 1,9%, borowiki (Boletus Edulis) 0,5%, woda.

Wartości odżywcze

Wartość energetyczna 1587 kJ/ 375 kcal
Tłuszcz 2,8 g
W tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,81 g
Węglowodany 75,1 g
W tym cukry 0 g
Białko 12,6 g
Sól 0 g

Dodatkowe informacje

Waga 250 g
Typ produktu Makarony
Kraj pochodzenia Włochy
Przechowywanie Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. 
Termin ważności 120 dni
Jednostka miary SZT