Opis
Opis
Pochodzą z regionu Chalkidiki. Doskonale komponują się jako samodzielna przekąska, idealna na przyjęcia i spotkania towarzyskie ale także jako dodatek do serów, pizzy, makaronów i w daniach głównych kuchni śródziemnomorskiej.
Skład i alergeny
Oliwki Chalkidiki, olej słonecznikowy, chili, oregano, kwas cytrynowy, kwas mlekowy, sól
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 647 kJ /158 kcal |
Tłuszcz | 16 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,5 g |
Węglowodany | g |
W tym cukry | g |
Białko | 1,5 g |
Sól | 4,3 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 250 g |
Typ produktu | Antipasti |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Przechowywanie | od +1°C do +5°C |
Termin ważności | 120 dni |
Jednostka miary | SZT |