Opis
Opis
Prawdziwa feta grecka BIO wytwarzana z mleka owczego i koziego, według tradycyjnej metody.
Skład i alergeny
Pasteryzowane organiczne mleko owcze, pasteryzowane organiczne mleko kozie, sól morska, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna. Produkt rolnictwa ekologicznego.
Alergeny: mleko owcze, mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1205 kJ / 288 kcal |
Tłuszcz | 24 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 0,03 g |
W tym cukry | <0,1 g |
Białko | 17 g |
Sól | 2,8 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 200 g |
Typ mleka | Mieszane |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Przechowywanie | od + 2°C do + 4°C |
Termin ważności | 45 dni |
Jednostka miary | SZT |