Opis
Opis
Oryginalny ser francuski produkowany z pasteryzowanego mleka krowiego. Kremowy miąższ pokryty jest śnieżnobiałą pleśnią.
Skład i alergeny
Mleko krowie pochodzące z rejonu la Mayenne (Francja), bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka mikrobiologiczna.
Alergeny: mleko krowie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1163 kJ / 280 kcal |
Tłuszcz | 22 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 0,5 g |
W tym cukry | 0,5 g |
Białko | 20 g |
Sól | 1,5 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 350 g |
Typ mleka | Krowie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Francja |
Przechowywanie | od + 4° C do + 8°C |
Termin ważności | 21 dni |
Jednostka miary | SZT |