Opis
Opis
Ser twardy tarty, z niepasteryzowanego mleka krowiego. Produkowany w kręgach następnie tarty.
Skład i alergeny
Mleko krowie, sól, podpuszczka zwierzęca, konserwanty: lizozym z białka jaj. Hermetycznie zapakowany w folii.
Alergeny: Mleko krowie, lizozym białka jaj
Wartości odżywcze
| Wartość energetyczna | 1654 kJ/ 398 kcal |
| Tłuszcz | 29 g |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
| Węglowodany | 0 g |
| W tym cukry | 0 g |
| Białko | 33 g |
| Sól | 1,5 g |
Dodatkowe informacje
| Waga | 1 kg |
| Typ mleka | Krowie |
| Typ produktu | Sery |
| Kraj pochodzenia | Włochy |
| Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
| Termin ważności | 30 dni |
| Jednostka miary | SZT |





