Opis
Opis
Ser twardy tarty, z niepasteryzowanego mleka krowiego. Produkowany w kręgach następnie tarty.
Skład i alergeny
Mleko krowie, sól, podpuszczka zwierzęca, konserwanty: lizozym z białka jaj. Hermetycznie zapakowany w folii.
Alergeny: Mleko krowie, lizozym białka jaj
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1654 kJ/ 398 kcal |
Tłuszcz | 29 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 0 g |
W tym cukry | 0 g |
Białko | 33 g |
Sól | 1,5 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 1 kg |
Typ mleka | Krowie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
Termin ważności | 30 dni |
Jednostka miary | SZT |