Opis
Opis
Ser tarty, gotowy do użytku. Idealny do makaronów i zapiekanek.
Skład i alergeny
Ser tarty typu parmezan. Pasteryzowane MLEKO krowie, węglan wapnia, sól, bakterie kwasu mlekowego, podpuszczka zwierzęca, podpuszczka mikrobiologiczna, konserwant (azotan sodu), barwnik (annato, norbiksyna, karoten)
Alergeny: mleko krowie w tym laktoza
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1901 kJ / 457 kcal |
Tłuszcz | 33 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g |
Białko | 37 g |
Sól | 3 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 40 g |
Typ mleka | Krowie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Przechowywanie | od 4°C do 7°C |
Termin ważności | 180 dni |
Jednostka miary | SZT |