Opis
Opis
Twrady ser produkowany z mieszanki mleka koziego, owczego i krowiego czemu zawdzięcza charaketstyczny, lekko ostrawy smak.
Skład i alergeny
pasteryzowane MLEKO owcze, pasteryzowane MLEKO kozie, pasteryzowane MLEKO krowie, bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia, substancja konserwująca w skórce – natamycyna, substancia konserwująca w skórce – kwas sorbinowy, barwnik w skórce – tlenek żelaza, Zawartość tłuszczu 34,5%
Alergeny: mleko owcze, mleko kozie, mleko krowie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1727 kJ /417 kcal |
Tłuszcz | 35 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 23 g |
Węglowodany | 1,5 g |
W tym cukry | 1,5 g |
Białko | 25 g |
Sól | 1,8 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 150 g |
Typ mleka | Mieszane |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od +2°C do +8°C. |
Termin ważności | 90 dni |
Jednostka miary | SZT |