Opis
Opis
Oryginalny ser hiszpański produkowany w 100% procentach z pasteryzowanego mleka koziego. Konsystencja twarda. Śnieżnobiały miąższ z malutkimi dziurkami pokryty pomarańczową skórką.
Skład i alergeny
pasteryzowane mleko kozie, bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka, stabilizator – chlorek wapnia, substancja konserwująca w skórce – natamycyna, substancja konserwująca w skórce – kwas sorbinowy.
Skórka sera jest nie jadalna
Alergeny: mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1751 kJ / 422 kcal |
Tłuszcz | 35 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 24 g |
Węglowodany | 1,8 g |
W tym cukry | 1,8 g |
Białko | 25 g |
Sól | 1,8 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 150 g |
Typ mleka | Kozie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od +4°C do +8°C |
Termin ważności | 60 dni |
Jednostka miary | SZT |