Opis
Opis
Twarogowy ser kozi obtoczony w słodkich kawałkach papai.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko kozie, papaja liofilizowana (papaja, cukier trzcinowy, regulator kwasowości-kwas cytrynowy), sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka, substancja konserwująca- sorbinian potasu, stabilizator – chlorek wapnia.
Alergeny: Mleko kozie
Wartości odżywcze
| Wartość energetyczna | 1210 kJ/ 291 kcal |
| Tłuszcz | 18 g |
| W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 13 g |
| Węglowodany | 17 g |
| W tym cukry | 16 g |
| Białko | 15 g |
| Sól | 1,3 g |
Dodatkowe informacje
| Waga | 100 g |
| Typ mleka | Kozie |
| Typ produktu | Sery |
| Kraj pochodzenia | Hiszpania |
| Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
| Termin ważności | 30 dni |
| Jednostka miary | SZT |





