Opis
Opis
Twarogowy ser kozi obtoczony w nasionach i pestkach.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko kozie, mieszanka ziaren (mak, słonecznik, nasiona chia, nasiona lnu, dynia), sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka, substancja konserwująca – sorbinian potasu.
Alergeny: Mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1323,3 kJ/ 328 kcal |
Tłuszcz | 28 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 18 g |
Węglowodany | 3,9 g |
W tym cukry | 1,8 g |
Białko | 13 g |
Sól | 1,03 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 100 g |
Typ mleka | Kozie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
Termin ważności | 30 dni |
Jednostka miary | SZT |