Opis
Opis
Jest to klasyczna mloda gouda o delikatnym smaku i aromacie. Ser o wszechstronnym zastosowaniu kulinarnym. Doskonały składnik sałatek, kanapek, past serowych. Polecany do gorących dań smażonych i zapiekanych, do podania na desce serów. To doskonały wybór dla osób, które preferują subtelniejsze, mniej intensywne sery.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko krowie, kultury bakterii, podpuszczka mikrobiologiczna, sól.
Alergeny: mleko krowie w tym laktoza
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1425 kJ / 341 kcal |
Tłuszcz | 27,9 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19,3 g |
Węglowodany | 0 g |
W tym cukry | 0 g |
Białko | 23,1 g |
Sól | 2 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 125 g |
Typ mleka | Krowie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Holandia |
Przechowywanie | od +2˚C do +7˚C |
Termin ważności | 30 dni |
Jednostka miary | SZT |