Opis
Opis
Roladka twarogowa produkowana z pasteryzowanego mleka koziego. Bardzo delikatna w smaku, idealna do sałatek smarowania, zapiekania oraz jako miękki daodatek deski serów.
Skład i alergeny
Swieże mleko kozie, pasteryzowane mleko kozie, sól, starter mlekowy, konserwant- sorbinian potasu, podpuszczka
Alergeny: mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1227 kJ /296 kcal |
Tłuszcz | 26 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19,2 g |
Węglowodany | 1,6 g |
W tym cukry | 1,6 g |
Białko | 14 g |
Sól | 1,2 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 100 g |
Typ mleka | Kozie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
Termin ważności | 45 dni |
Jednostka miary | SZT |