Opis
Opis
Hiszpański ser mieszany dojrzewający. Wyprodukowany z pasteryzowanego mleka krowiego min 65%,pasteryzowanego mleka owczego min10%,pasteryzowanego mleka koziego min 10%.
Skład i alergeny
pasteryzowane mleko krowie (min 65%), pasteryzowane mleko owcze (min 10%), pasteryzowane mleko kozie (min 10%), bakterie fermentacji mlekowej, sól, podpuszczka.
Alergeny: mleko krowie, mleko owcze, mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1649 kJ / 398 kcal |
Tłuszcz | 33 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 22,4 g |
Węglowodany | 1,2 g |
W tym cukry | 1,2 g |
Białko | 24 g |
Sól | 1,8 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 100 g |
Typ mleka | Mieszane |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
Termin ważności | 90 dni |
Jednostka miary | SZT |