Opis
Opis
Tacka serów hiszpańskich to trzy rodzaje oryginalnych serów pochodzących z Hiszpanii, produkowanych tradycyjnymi metodami z różnych rodzajów mleka.
Skład i alergeny
mleko kozie, mleko krowie, mleko owcze
Alergeny: od + 2°C do + 8°C
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | Ser Iberico Semi Matured |
Tłuszcz | 1727 kJ/ 417 kcal |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 35 g |
Węglowodany | 23 g |
W tym cukry | 1,5 g |
Białko | 1,5 g |
Sól | 25 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 150 g |
Typ mleka | Mieszane |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | 30 dni |
Termin ważności | 1,8 g |
Jednostka miary | SZT |