Opis
Opis
Oliwki nadziewane migdałami. Pochodzą z regionu Chalkidiki. Doskonale komponują się jako samodzielna przekąska, idealna na przyjęcia i spotkania towarzyskie ale także jako dodatek do serów, pizzy, makaronów i w daniach głównych kuchni śródziemnomorskiej.
Skład i alergeny
Oliwki Chalkidiki, migdały, olej słonecznikowy, kwas cytrynowy, kwas mlekowy.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 805 / 193 kcal |
Tłuszcz | 17,9 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,6 g |
Węglowodany | 4,10 g |
W tym cukry | 0,3 g |
Białko | 4,2 g |
Sól | 1,45 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 250 g |
Typ produktu | Antipasti |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Przechowywanie | od +1°C do +5°C |
Termin ważności | 120 dni |
Jednostka miary | SZT |