Opis
Opis
Hiszpańskie perełki wytworzone z twarogowego sera koziego nadziewane konfiturą cytrynową. Charakteryzują się gładką, kremową konsystencją. Delikatny ser i kwaskowe nadzienie idealnie sprawdzą się jako dodatek do sałatek, deski serów lub jako samodzielna przekąska.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko kozie, cukier, syrop glukozowy, woda, skórka cytryny, modyfikowana skrobiakukurydziana, koncentrat cytryny, stabilizatory (E440i-E341iii), koncentrat jabłkowy, krokoszowy i cytrynowy, aromaty i konserwanty. Sól, Skórka z cytryny: syrop glukozowy, skórka cytryny, cukier, woda, olejek cytrynowy, sorbinian potasu, aromaty, kwas cytrynowy, stabilizator (E417-E466), luteina, kwas askorbinowy, podpuszczka, esencja cytrynowa, fermenty mlekowe, stabilizator: chlorek wapnia, substancja konserwująca: sorbinian potasu i kurkuma.
Alergeny: Mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1127 kJ/ 271 kcal |
Tłuszcz | 19 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | 12 g |
W tym cukry | 9,1 g |
Białko | 13 g |
Sól | 0,83 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 90 g |
Typ mleka | Kozie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od + 2°C do + 8°C |
Jednostka miary | SZT |