Opis
Opis
Rolada w poroście białej delikatnej pleśni. Produkowana w 100% z pasteryzowanego mleka koziego. Idealna do zapiekania.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko kozie, sól, bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka, chlorek wapnia
Alergeny: Mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1338,6 kJ/ 328 kcal |
Tłuszcz | 28g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 20g |
Węglowodany | 0,8g |
W tym cukry | 0g |
Białko | 17g |
Sól | 1,3g |
Dodatkowe informacje
Waga | 180 g |
Typ mleka | Kozie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
Termin ważności | 28 dni |
Jednostka miary | SZT |