Opis
Opis
Roladka twarogowa produkowana z pasteryzowanego mleka koziego. Puszyta idealna do smarowna oraz sałatek.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko kozie, sól, konserwant- chlorek wapnia, podpuszczka mikrobiologiczna, bakterie fermentacji mlekowej
Alergeny: mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1377 kJ /329 kcal |
Tłuszcz | 29 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 21 g |
Węglowodany | 1 g |
W tym cukry | < 0,5 g |
Białko | 16 g |
Sól | 1,2 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 100 g |
Typ mleka | Kozie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od +2°C do +8°C |
Termin ważności | 30 dni |
Jednostka miary | SZT |