Opis
Opis
Wysokiej jakości szynka gotowana w plastrach, to doskonały produkt, otrzymywany z najlepszych, starannie wyselekcjonowanych surowców.
„Smak zdrowego odżywiania” to misja firmy od 1956 roku, kiedy to Ferrarini jako pierwsze we Włoszech dostarczało na rynek gotowaną szynkę bez dodatku polifosforanów. Słodki aromat, delikatny marmurkowy różowy kolor, pełny smak sprawiają, że szynka gotowana Ferrarini jest niepowtarzalna. Marynata z aromatycznych ziół i bardzo powolne gotowanie na parze, które dociera do samego serca produkt.
Wszystkie gotowane szynki Ferrarini znajdują się na liście żywności Włoskiego Towarzystwa Celiakii.
Skład i alergeny
Udziec wieprzowy, sól, sacharoza, aromaty, przyprawy, wzmacniacz smaku: glutaminian sodu, przeciwutleniacz: askorbinian sodu, substancja konserwująca: azotyn sodu. Pochodzenie mięsa: UE.
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 609 kJ/ 145 kcal |
Tłuszcz | 7 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,7 g |
Węglowodany | 0,6 g |
W tym cukry | 0,6 g |
Białko | 20 g |
Sól | 1,9 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 100 g |
Typ produktu | Wędliny |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Jednostka miary | SZT |