Opis
Opis
Prawdziwa feta grecka wytwarzana z mleka owczego 80% i koziego 20%, według tradycyjnej metody.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko owcze 80 %, pasteryzowane mleko kozie 20%, podpuszczka mikrobiologiczna, sól morska, kultury mleczarskie
Alergeny: mleko owcze, mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1100 kJ / 265 kcal |
Tłuszcz | 21 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | g |
Węglowodany | 1,4 g |
W tym cukry | < 0,1 g |
Białko | 17,5 g |
Sól | 3 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 1 kg |
Typ mleka | Mieszane |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Przechowywanie | od +2°C do +4°C |
Termin ważności | 45 dni |
Jednostka miary | KG |