Opis
Opis
Hiszpańskie serca wytworzone z twarogowego sera koziego nadziewane konfiturą wiśniową. Charakteryzują się gładką, kremową konsystencją. Ser serca wiśniowe to doskonały wybór do dekoracji deski serów.Jego gładka, kremowa konsystencja oraz połączenie koziego sera z konfiturą wiśniową wprowadzają interesujący kontrast smakowy i teksturalny. Tego rodzaju ser świetnie komponuje się z różnorodnymi dodatkami, takimi jak owoce, orzechy czy wędliny, tworząc harmonijną i atrakcyjną wizualnie kompozycję.
Skład i alergeny
Pasteryzowane mleko kozie, wiśnie ( cukier, wisnie, syrop glukozowy, skrobia kukurydziana, skrobia ryżowa, koncentrat marchwiowy, sokz z czarnej porzeczki i winogron, błonnik roślinny, stabilizatory: E440i, E406, E440ii, środek konserwujący E202), bakterie fermentacji mlekowej, podpuszczka mikrbiologiczna.
Alergeny: Mleko kozie
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1167 kJ/ 281 kcal |
Tłuszcz | 20,8 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 15,1 g |
Węglowodany | 10 g |
W tym cukry | 8,9 g |
Białko | 13,0 g |
Sól | 1,0 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 80 g |
Typ mleka | Kozie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Hiszpania |
Przechowywanie | od + 2°C do + 8°C |
Jednostka miary | SZT |