Opis
Opis
Zielone papryczki nadziewane świeżym serem to doskonałe antipasti czyli przystawka przed głównym posiłkiem lub smaczny podwieczorek w towarzystwie chrupiącej bagietki.
Skład i alergeny
zielona papryczka 37,3%, olej słonecznikowy 39%, masa serowa 23,7% (świeży ser z mleka koziego i owczego 21 %, ser Feta P.D.O 2,7%[ mleko owcze i kozie, podpuszczka mikrobiologiczna, sól, kultury bakterii, pasteryzowana solanka], ocet winny z czerwonego wina, modyfikowana skrobia ziemniaczana, regulator kwasowości: kwas mlekowy)
Alergeny: laktoza (mleko kozie i owcze), może zawierać śladowe ilości selera, orzechów, gorczycy, siarczyn
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 678 kJ /164 kcal |
Tłuszcz | 13,4 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 7,6 g |
Węglowodany | 2,5 g |
W tym cukry | 1,7 g |
Białko | 6,1 g |
Sól | 2,5 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 180 g |
Typ produktu | Antipasti |
Kraj pochodzenia | Grecja |
Przechowywanie | Przechowywać w temperaturze pokojowej, po otwarciu przechowywać w lodówce |
Termin ważności | 90 dni |
Jednostka miary | SZT |