Opis
Opis
Ser bardzo twardy, z niepasteryzowanego mleka krowiego. Ma naturalną, bardzo twardą, ciemno żółtą oraz ziarnisty, kruchy miąższ.
Skład i alergeny
Ser dojrzewający min. 9 miesiecy. Składniki: Mleko krowie, sól, podpuszczka zwierzęca, konserwant: lizozym z białka jaj
Alergeny: Mleko, jajka( lizozym)
Wartości odżywcze
Wartość energetyczna | 1654 kJ/ 398 kcal |
Tłuszcz | 29 g |
W tym kwasy tłuszczowe nasycone | 19 g |
Węglowodany | 0 g |
W tym cukry | 0 g |
Białko | 33 g |
Sól | 1,5 g |
Dodatkowe informacje
Waga | 200 g |
Typ mleka | Krowie |
Typ produktu | Sery |
Kraj pochodzenia | Włochy |
Przechowywanie | od +2°C do +6°C |
Termin ważności | 90 dni |
Jednostka miary | SZT |